Asortiman

Prikazujemo 1–12 od 33 rezultata

 • Celofan sa dezenom na roli

  Naš celofan sa dezenom je savršen za različite svrhe, uključujući umatanje poklona, kreiranje dekoracija, izradu cvjetnih aranžmana i još mnogo toga. Sa dimenzijama 70 cm x 250 cm, ovaj celofan pruža dovoljno materijala da unesete kreativnost i eleganciju u svoje projekte.

  Pročitaj više
 • Dnevnik A5

  Naš dnevnik A5 je savršen za vođenje bilježaka, zapisa, ili kao planer za organizaciju. S 96 stranica, ima dovoljno prostora za zapisivanje važnih informacija.

  Opcija s gumicom za zatvaranje čini ovaj dnevnik praktičnim za nošenje, štiteći vaše zapise od oštećenja ili gubitka.

  Pročitaj više
 • Dnevnik A5 s linijama

  Ovaj dnevnik je savršen za vođenje bilježaka, zapisa, ili kao planer za organizaciju. Linije na stranicama olakšavaju pisanje i održavanje urednih bilježaka.

  Pakiranje uključuje 12 komada dnevnika u sortiranim bojama, što vam daje dovoljno materijala za razne svrhe.

  Pročitaj više
 • Dnevnik sa spiralnim uvezom

  Ovaj dnevnik je savršen za vođenje bilježaka, zapisa, planiranje obveza i još mnogo toga. Spiralni uvez omogućava vam jednostavno listanje stranica i olakšava korištenje.

  Pročitaj više
 • Dvobojni ukrsani papir

  Naš dvobojni papir omogućava vam da unesete kreativnost i raznolikost u svoje projekte. S dimenzijama 70 centimetara x 200 centimetara, imate dovoljno prostora da iskažete svoje ideje na ovom atraktivnom i unikatnom papiru.

  Pročitaj više
 • Eko papir rolice

  Naš ekološki pak papir smedje boje je idealan za razne prilike. Bez obzira na to želite li ga koristiti za pakiranje proizvoda ili darova, ove role će vam omogućiti da svoje predmete umotate na način koji odražava vašu brigu za okoliš.

  Sa svakom rolnom koja dolazi u dimenzijama 5 metara x 70 centimetara ili 5 metara x 1 metar, pružamo vam dovoljno materijala za profesionalno pakiranje. Oznake EAN koda osiguravaju jednostavnu identifikaciju proizvoda.

  Pročitaj više
 • Ekskluzivna 3D vrećica velika

  Ova ekskluzivna 3D vrećica je idealna za pakiranje većih darova ili proizvoda koji zaslužuju poseban tretman. Dimenzije od 26 cm x 32 cm x 12,5 cm pružaju dovoljno prostora za različite svrhe.

  Pročitaj više
 • Horizontalne poklon vrečice

  Naše horizontalne poklon vrečice su idealne za različite prigode i darove. S dimenzijama 31 cm x 26 cm x 12 cm, ove vrečice pružaju dovoljno prostora za pakiranje različitih predmeta, od manjih poklona do proizvoda za prodaju.

  Pročitaj više
 • Mašna od eko papira

  Naša eko mašna od papira ima dimenzije 8 cm širine i 1,5 cm visine, što je savršeno za ukrašavanje različitih vrsta poklona ili dekoracija. Ova mašna je izrađena od ekološki prihvatljivog papira, što je odličan izbor za one koji žele podržati održivost.

  Pročitaj više
 • Metalizirana ovalna traka

  Naša metalizirana ovalna traka je idealna za dekoraciju, umatanje poklona ili za kreativne projekte. S duljinom od 20 metara, imate dovoljno trake za različite svrhe.

  Pročitaj više
 • Metalizirane dvobojne holografske role

  Naše metalizirane dvobojne holografske role su idealne za razne kreativne svrhe, uključujući umatanje poklona, izradu dekoracija, kreiranje unikatnih kartica i još mnogo toga. Svaka rola dimenzija 70 cm x 150 cm pruža vam dovoljno materijala da dodate svjetlucav i privlačan element vašim projektima.

  Pročitaj više
 • Metalizirane mašnice

  Naše metalizirane mašnice dolaze u dimenzijama od 2,5 cm širine i 0,5 cm visine. Ova kolekcija je idealna za dodavanje sjaja i elegancije vašim poklonima i dekoracijama.

  Pročitaj više